Maximaal 11 personen!

Ideaal voor fiets en wandelaars

Inclusief tuin met bbq

Midden in de Peel aan de dorpsrand vind je Groepsaccommodatie het Veenhuis, een knus familiehuis in Brabant. Ons familiehuis is voor 11 personen te huren en onderverdeeld in vier slaapkamers met prachtig uitzicht. Oftewel, een mooie groepsaccommodatie in een groene omgeving. Ga eropuit met de fiets of gewoon te voet en ontdek wat de Peel te bieden heeft.

FAMILIEHUIS IN DE GROENE OMGEVING VAN BRABANT
Bevind je je graag in de natuur? Dan zit je bij ons familiehuis in Brabant goed. Er lopen diverse fiets- en wandelroutes langs onze groepsaccommodatie die je naar de mooiste natuurgebieden brengen. Maar je hoeft niet ver te gaan voor een mooie impressie. Vanuit alle vier de slaapkamers heb je namelijk uitzicht op het kanaal de Helenavaart. In onze tuin kun je met lekker weer barbecueën of andere activiteiten ondernemen. Wil je er echt op uit? Toverland, de Schatberg, de Mariapeel en de Groote Peel bevinden zich in de buurt van ons familiehuis in Brabant. Leuk voor jong en oud.

FAMILIEHUIS HUREN?
Ben je enthousiast geworden over ons familiehuis in Brabant en wil je het graag huren? Boeken kan van vrijdagmiddag t/m maandagochtend. Elke kamer heeft een eigen badkamer met douche en toilet. Verder is er een televisie aanwezig in elke kamer en zeer comfortabele bedden. Alle kamers bevinden zich op de eerste verdieping. Ons familiehuis kun je huren door te bellen naar 0650941010 of stuur een e-mail naar info@veenhuisdepeel.nl. Uiteraard mag je ook het contactformulier invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. We zien je graag binnenkort in de Peel!

Reserveren en contact

Wil je weten of de groepsaccommodatie beschikbaar is op de gewenste datum? Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via 06 - 5094 1010 of laat hieronder een bericht achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Versturen