Groepsaccommodatie Brabant

Maximaal 11 personen!

Ideaal voor fiets en wandelaars

Inclusief tuin met bbq

Wil je een groepsaccommodatie in Brabant boeken omdat het tijd is voor de jaarlijkse familiedag of vriendenweekend? Onze groepsaccommodatie biedt plaats aan 11 gasten en vind je midden in de Peel. Midden in het groen beleef jij een onvergetelijke tijd.

Een unieke groepsaccommodatie in Brabant

Onze groepsaccommodatie in de Peel is onderverdeeld in vier kamers die allen van een eigen badkamer zijn voorzien. We beschikken over twee tweepersoonskamers, één driepersoonskamer en één vierpersoonskamer. Vanuit de kamers heb je uitzicht op kanaal de Helenavaart. Achter de accommodatie vind je een tuin met speelhal voor de kinderen. Wil je eropuit? Maak dan bijvoorbeeld een mooie wandel- of fietstocht, breng een bezoek aan Toverland of ga het dorp in. Voor jong en oud is er van alles te beleven.

Hoe ziet de groepsaccommodatie in Helenaveen eruit?

Naast de vier ruim ingerichte kamers, bevinden zich in de groepsaccommodatie in Brabant een ruime woonkamer met een aangesloten keuken. De keuken is voorzien van een combisteamer, elektrische kookplaat en koelkast. De kamers zijn allen voorzien van een televisie en badkamer met vloerverwarming. Bedlinnen en handdoeken zijn inbegrepen.

Ontdek de Peel vanuit de groepsaccommodatie

De Peel kent een rijke geschiedenis. Dit kanaal werd vroeger namelijk gebruikt om turf af te voeren. De geschiedenis van Helenaveen is overal nog goed zichtbaar. Tijdens een bezoek aan onze groepsaccommodatie is het zeker de moeite waard om het dorp Helenaveen in de Peel te bezoeken.

Volledig gerenoveerde accommodatie

Onze groepsaccommodatie in Brabant is volledig gerenoveerd. Het zal je dan ook aan niets ontkomen. En heb je trek, maar geen zin om eropuit te gaan? Loop dan binnen in onze cafetaria die naast de groepsaccommodatie in de Peel ligt.

Maak een reservering

Wanneer kom jij langs? Laat het ons weten door te bellen naar 0650941010 of stuur een e-mail naar info@veenhuisdepeel.nl. Uiteraard mag je ook het contactformulier invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op. 

Reserveren en contact

Wil je weten of de groepsaccommodatie beschikbaar is op de gewenste datum? Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via 06 - 5094 1010 of laat hieronder een bericht achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Versturen