Overnachten in de natuur

Maximaal 11 personen!

Ideaal voor fiets en wandelaars

Inclusief tuin met bbq

Overnachten in de prachtige natuur van Noord-Limburg, in de buurt van Toverland. Dat kan bij Groepsaccommodatie het Veenhuis. Op 2,5 kilometer vanaf onze accommodatie vind je Toverland. Dus kom zeker met je kinderen overnachten in de prachtige natuur van Noord-Limburg. Onze accommodatie is geschikt voor 11 personen en heeft vier slaapkamers. Allen met uitzicht over kanaal de Helenavaart. Een uitzicht wat je niet snel ergens anders ziet.

Overnachten in de natuur van Noord-Limburg

Na een bezoek aan Toverland wil je in de buurt kunnen overnachten zodat je van de drukke dag kunt bekomen. Groepsaccommodatie het Veenhuis is hier een perfecte uitvalsbasis voor. Tip: ga op de fiets of te voet naar Toverland, dat scheelt wachten op een parkeerplaats en je bespaart op parkeerkosten. Daarnaast rijd je door een prachtige omgeving en ben je er zo. Wil je een aantal dagen in de buurt van Toverland overnachten, dan raden we je zeker aan om de natuur van Noord-Limburg in te gaan. Langs onze accommodatie lopen verschillende wandel- en fietsroutes. We geven je graag een aantal tips.

Compleet ingerichte accommodatie

Groepsaccommodatie het Veenhuis bestaat uit vier slaapkamers en een grote woonkamer met keuken. Elke slaapkamer heeft een eigen badkamer met vloerverwarming. Handdoeken en bedlinnen zijn inbegrepen. Achter het gebouw vind je een tuin met speelhal voor de kinderen wanneer het minder goed weer is. Schijnt de zon? Dan kan er gebarbecued worden.

Ga eropuit!

Naast dat je in onze accommodatie in de buurt van Toverland kunt overnachten, zijn de Schatberg, de Groote Peel en de Mariapeel ook op fietsafstand te bereiken. Zin om het dorp in te gaan? Ook daar kijk je je ogen uit. Helenaveen kent een rijke geschiedenis wat overal nog goed zichtbaar is. Maak telefonisch, per e-mail of via ons contactformulier je reservering. Wij zijn te bereiken via 0650941010 en info@veenhuisdepeel.nl.

Reserveren en contact

Wil je weten of de groepsaccommodatie beschikbaar is op de gewenste datum? Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via 06 - 5094 1010 of laat hieronder een bericht achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Versturen