Maximaal 11 personen!

Ideaal voor fiets en wandelaars

Inclusief tuin met bbq

Ons vakantiehuis in de Peel beschikt over vier slaapkamers en een woonkamer met keuken. Alle kamers bevinden zich op de eerste verdieping en hebben uitzicht over kanaal de Helenavaart. Ons vakantiehuis in de Peel bestaat uit twee tweepersoonskamers, één driepersoonskamer en één vierpersoonskamer. Met wie boek jij een overnachting in de Peel?

Het vakantiehuis in de Peel: van alle gemakken voorzien

Alle slaapkamers beschikken over een eigen badkamer met vloerverwarming, televisie en goede bedden. Bij de overnachting in ons vakantiehuis in de Peel zijn bedlinnen en handdoeken inbegrepen. Achter het gebouw is een tuin en speelhal te vinden. Hier kunnen de kinderen zich bij de pingpong- of voetbaltafel vermaken. Is het mooi weer? Dan kun je met z’n allen genieten van een gezellige barbecue.

Groenste dorp van Nederland

Wist je dat Helenaveen een aantal jaar geleden verkozen is tot het groenste dorp van Nederland? Vanuit ons vakantiehuis lopen verschillende wandel- en fietsroutes die je het mooiste van de Peel laten zien. Maar ook een bezoek aan Helenaveen is zeker de moeite waard! De rijke geschiedenis die het dorp kent, is nog overal terug te zien. Stop bij het buurtwinkeltje en maak kennis met allerlei lekkere streekproducten.

Boek je overnachting in de Peel

Wanneer wil je het vakantiehuis in de Peel afhuren? Laat het ons weten door te bellen naar 0650941010 of stuur een e-mail naar info@veenhuisdepeel.nl. Wil je ons op voorhand iets vragen? Ook dan zijn wij bereikbaar via eerdergenoemde contactgegevens of vul het contactformulier in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op. 

Reserveren en contact

Wil je weten of de groepsaccommodatie beschikbaar is op de gewenste datum? Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via 06 - 5094 1010 of laat hieronder een bericht achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Versturen