Vakantiehuis Noord-Brabant

Maximaal 11 personen!

Ideaal voor fiets en wandelaars

Inclusief tuin met bbq

Wil je een vakantiehuis huren in de groene natuur van Noord-Brabant? Groepen tot 11 personen zijn van harte welkom bij Groepsaccommodatie het Veenhuis. Onze vakantiewoning bestaat uit vier slaapkamers, een woonkamer met keuken en de perfecte uitvalsbasis voor een rustgevende vakantie. De groene omgeving mag dan wel rustgevend zijn, maar er is van alles te beleven!

Uniek vakantiehuis in Noord-Brabant

Vanuit alle kamers kijk je uit over kanaal de Helenavaart. Een uniek uitzicht wat bijna nergens anders te zien is. Langs het vakantiehuis lopen diverse wandel- en fietsroutes die je naar de mooiste plekken van Noord-Brabant leiden. Vergeet ook niet een bezoek aan Helenaveen te brengen. Dit dorp kent een rijke geschiedenis en heeft een gezellige sfeer. Ontdek de streekproducten en beleef een gezellige tijd met familie of vrienden. Wil je eropuit? Op fiets- en wandelafstand vind je Toverland, de Groote Peel, de Schatberg en de Mariapeel. Oftewel, vanuit ons vakantiehuis in Noord-Brabant is genoeg te ondernemen.

Compleet ingerichte vakantiewoning

Elke slaapkamer beschikt over een eigen badkamer met vloerverwarming. Bedlinnen en handdoeken zijn bij je verblijf in onze vakantiewoning in Brabant inbegrepen en hoef je dus niet te huren. Verder beschikt ons vakantiehuis over een tuin met speelhal. De perfecte plek voor de kinderen wanneer het weer wat tegenvalt. Schijnt de zon? Dan kan er gebarbecued worden.

Groene omgeving

Ben je een echte natuurliefhebber? Breng dan een bezoek aan Nationaal Park De Groote Peel. Dit is een weids, waterrijk en stil hoogveengebied waar diverse vogelsoorten te spotten zijn. Van de dertiende eeuw tot begin jaren tachtig werd hier turf gestoken wat als brandstof gebruikt werd. Nu bestaat het gebied voornamelijk uit weilanden, akkers en het nationaal park. De moeite waard om een bezoek aan te brengen wanneer je onze vakantiewoning in Brabant gaat huren.

Vakantiehuis in Noord-Brabant huren?

Enthousiast geworden en wil je onze vakantiewoning in Brabant huren? Geef dan de datum en het aantal personen door en wij zorgen dat alles klaarstaat. Reserveren doe je eenvoudig via 0650941010 of info@veenhuisdepeel.nl.

Reserveren en contact

Wil je weten of de groepsaccommodatie beschikbaar is op de gewenste datum? Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via 06 - 5094 1010 of laat hieronder een bericht achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Versturen