Vakantiehuis Noord-Limburg

Maximaal 11 personen!

Ideaal voor fiets en wandelaars

Inclusief tuin met bbq

Staat er een familievakantie op de planning en ben je daarom op zoek naar een vakantiehuis in de buurt van Noord-Limburg? Groepsaccommodatie het Veenhuis bestaat uit vier slaapkamers en is geschikt voor 11 personen. Een ideaal vakantiehuis voor een familievakantie in de omgeving van Noord-Limburg. Jong en oud zal een fijne vakantie beleven.

Compleet ingericht vakantiehuis in Noord-Limburg

Ons vakantiehuis in de omgeving van Noord-Limburg bestaat uit een grote woonkamer met keuken, vier slaapkamers met allen een eigen badkamer en televisie en een grote tuin. Het huis is van alle gemakken voorzien en biedt een uitzicht wat bijna nergens anders is te zien, namelijk over kanaal de Helenavaart. Vanuit het vakantiehuis in de buurt van Noord-Limburg kun je van alles ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan een fiets- of wandeltocht, maar ook Toverland en de Mariapeel liggen op wandelafstand. Oftewel, een onbezorgde familievakantie nabij Limburg beleef je bij Groepsaccommodatie Veenhuis.

De rijke historie van de Peel

Helenaveen is een voormalig Veendorp waar tot vlak na de oorlog turf is gestoken. Tijdens de oorlog werd Helenaveen volledig geëvacueerd en leeggeplunderd. Gelukkig werd het dorp weer spoedig opgebouwd waar nu zo’n 900 inwoners zijn. Wanneer je door Helenaveen loopt zul je de rijke geschiedenis nog goed terugzien.

Boek het vakantiehuis en ontdek Noord-Limburg

Weet je al wanneer de familievakantie plaatsvindt in de buurt van Limburg? Boek dan op tijd het vakantiehuis. Dit doe je eenvoudig door te bellen naar 0650941010 of stuur een e-mail naar info@veenhuisdepeel.nl. Ook kun je online reserveren door het contactformulier in te vullen. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met jou op om alle details te bespreken. 

Reserveren en contact

Wil je weten of de groepsaccommodatie beschikbaar is op de gewenste datum? Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via 06 - 5094 1010 of laat hieronder een bericht achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Versturen