Maximaal 11 personen!

Ideaal voor fiets en wandelaars

Inclusief tuin met bbq

Wil je een weekend in Limburg doorbrengen? Boek ons weekendverblijf dat op de grens tussen Brabant en Limburg ligt. Groepsaccommodatie het Veenhuis bestaat uit vier slaapkamers en een grote woonkamer met keuken. Zeer geschikt voor vriendenweekenden, familiedagen of andere bijeenkomsten. Wanneer kom jij in ons weekendverblijf in Limburg overnachten?

Een weekend vol avontuur beleef je in Limburg

Langs ons weekendverblijf in Limburg lopen diverse wandel- en fietsroutes. Ideaal voor de natuurliefhebber. Ga je een weekend weg met kinderen? Op loopafstand vind je Toverland waar kinderen een onvergetelijke dag beleven. Andere bezienswaardigheden zijn de Groote Peel, de Schatberg en de Mariapeel. Jong en oud zal een gezellig weekend in Limburg beleven. Dichtbij huis blijven? Neem dan plaats in de tuin achter het gebouw en laat de kinderen zich uitleven in de speelhal. Is het mooi weer? Dan kan er gebarbecued worden. Zoals je merkt, er is van alles te beleven tijdens een weekend weg in Limburg.

Hoe ziet het weekendverblijf eruit?

Op de begane grond vind je de woonkamer met compleet ingerichte keuken. Zo vind je hier een combisteamer, koelkast en elektrische kookplaat. Op de eerste verdieping zijn de slaapkamers met eigen badkamer te vinden. In iedere badkamer ligt vloerverwarming zodat je comfortabel zonder schoenen door de kamer kunt lopen. Bedlinnen en handdoeken zijn inbegrepen. Heb je je eigen fietsen meegebracht? Ook hier is plek voor.

Wakker worden met prachtig uitzicht

Wanneer je vanuit je kamer in ons weekendverblijf in Limburg naar buiten kijkt, zie je het kanaal de Helenavaart. Een bijzonder uitzicht wat je bijna nergens anders kunt zien. Ons weekendverblijf vind je dan ook midden in de Peel aan de dorpsrand. Een unieke locatie voor jouw vriendenweekend of familiedag.

Boek eenvoudig het weekendverblijf in Limburg

Voor het reserveren van ons weekendverblijf in Limbdurg bel je naar 0650941010 of stuur een e-mail naar info@veenhuisdepeel.nl. Ontdek wat de Peel te bieden heeft en kom tot rust.

Reserveren en contact

Wil je weten of de groepsaccommodatie beschikbaar is op de gewenste datum? Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via 06 - 5094 1010 of laat hieronder een bericht achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Versturen