Maximaal 11 personen!

Ideaal voor fiets en wandelaars

Inclusief tuin met bbq

Staat er een weekendje weg met de familie gepland en ben je nog op zoek naar een groepsaccommodatie in Brabant? Kom overnachten in Groepsaccommodatie het Veenhuis! Onze accommodatie beschikt over vier slaapkamers en is geschikt voor 11 personen. Er zijn twee kamers voor twee personen, één voor drie personen en één voor vier personen. Tijdens je verblijf zal het je aan niets ontkomen.

Weekendje weg met de familie in Brabant

Tijdens het weekendje weg met de familie is er genoeg te beleven op de grens tussen Brabant en Limburg. Ga eropuit met de fiets of bewandel een van de vele wandelroutes die langs onze accommodatie lopen. Wil je echt een dagje weg? Op loop- en fietsafstand vind je Toverland, de Groote Peel, de Mariapeel en de Schatberg.

Geen zin om de deur uit te gaan? Achter het gebouw vind je een tuin met zon op het westen. Met mooi weer mag hier zeker gebarbecued worden. Voor de kinderen hebben we een speelhal ingericht met een pingpongtafel, voetbaltafel en andere leuke spellen. Ook kunnen de kinderen gebruikmaken van de trampoline. Oftewel, er is genoeg te doen!

Uitzicht over kanaal de Helenavaart

Alle vier de slaapkamers kijken uit over kanaal de Helenavaart, een uitzicht wat je niet snel ergens anders tegenkomt. Alle kamers beschikken over een eigen badkamer met vloerverwarming, televisie en comfortabele bedden. Bedlinnen en handdoeken zijn bij het verblijf inbegrepen. Op de begane grond vind je de woonkamer met keuken.

Reserveer de groepsaccommodatie

Weet je al wanneer je een weekendje met de familie weg wilt in Brabant? Maak dan op tijd je reservering. Dit kun je doen door te bellen naar 0650941010 of een e-mail te sturen naar info@veenhuisdepeel.nl. Uiteraard mag je ook het contactformulier invullen, dan nemen we zo snel mogelijk contact met jou op. 

Reserveren en contact

Wil je weten of de groepsaccommodatie beschikbaar is op de gewenste datum? Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via 06 - 5094 1010 of laat hieronder een bericht achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Versturen